Sejtelmes plakáton Grogu és Luke tréningje

luke_skywalker_the_mandalorian_1608296746.png

A The Mandalorian második évada azzal ért véget, hogy Luke Skywalker elvitte Din Djarintól Grogut, hogy az Erő útján tanítsa, ezzel pedig Mando teljesítette küldetését, ugyanis visszajuttatta a kis zöld lényt a népéhez, ahová tartozik. Most még csak találgathatunk, hogyan fog zajlani Grogu kiképzése, de a 2021-es Comic-Con@Home rendezvényre készült alkotások egyike adhat egy tippet.

 

A Trends International által közzétett képek egyike Russell Walks munkája, ami Grogu és a folytatás trilógiában lévő Jedi-öltözetét viselő Luke tréningjét ábrázolja, ami azt sugallja, hogy Grogu fejlődése során sárga kristályú fénykardot fog készíteni mesterével, olyan színűt, mint Rey a Skywalker kora végén. A második, Joe Corroney általi poszteren pedig Din Djarint láthatjuk a Sötétkarddal és Groguval, valamint a Dark Trooperek, Bo-Katan és Gideon moff se maradhatnak le róla. Talán ez a két plakát azt sejtetheti, hogy a The Mandalorian harmadik évada két szálon fog futni, az egyik Grogura, míg a másik a Sötétkardot viselő Mandóra, és a kettő esetleg összeérnek egy bizonyos ponton.

Grogu Luke Poster

Mando Poster

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo