Razor's Edge fülszöveg

razors_edge_characters.png
Megérkezett Martha Wells Star Wars regényének borítója után a fülszöveg is. A regény - melynek címe Razor’s Edge - egy három kötetből álló sorozat, az Empire and Rebellion első kötete. Az írónőnek ez az első Star Wars könyve. A Lázadók egyik emblematikus figurája, Leia hercegnő játssza a főszerepet, de újdonsült barátai, Luke Skywalker és Han Solo is felbukkannak. A történet az első Halálcsillag felrobbantása után játszódik.


[ A tartalomért kattints a tovább gombra...]

Fülszöveg:

Nehéz idők járnak a Lázadók Szövetségére. Birodalmi zaklatás és létfontosságú ellátmányok hiánya gátolja egy új titkos bázis befejezését a jeges Hoth bolygón. Így mikor a Középső Gyűrűben a kereskedők rendkívül szükséges árukat kínálnak eladásra, Leia Organa hercegnő és Han Solo vezeti a Szövetség küldöttségét, hogy az üzletről tárgyaljanak.

Azonban mikor az árulók arra kényszerítik a lázadó hajót, hogy egy kalózok uralta területre repüljön, Leia megdöbbentő felfedezést tesz: az ádáz martalócok Leia otthonáról, az Alderaan-ról származnak, melyet nemrég felrobbantottak a Halálcsillaggal. E menekültek az életben maradásért fosztogatnak és zsákmányolnak – és adósai egy kalóz armadának, mely váltságdíj ellenében örömmel átadná a hercegnőt a bosszúvágyó Birodalomnak… ha rájönnek a valódi személyazonosságára.

A bűntudat, a hűség és az árulás mélyreható érzésével küzdve Leia elhatározza, hogy segít az önfejű rokonain, még akkor is, ha a birodalmi erők bekerítik a saját szétlőtt hajóján. Halálos orgyilkosok és kegyetlen zsarnokok közti csapdában, Hannak és Leiának, Luke-kal, Csubakkával és egy harcra kész csapattal együtt dacolnia kell a halállal – vagy azt választani -, hogy életben tartsák a lázadást.

A sorozat másik két kötete közül az egyikben Han, míg a másikban Luke lesz a főszereplő. James S. A. Corey írja a Hanról szóló regényt, míg Kevin Hearne a Luke-ról szólót. A 256 oldalas Razor’s Edge a Del Rey gondozásában szeptember 24-én fog megjelenni.

Mit szóltok hozzá?

A Szerzőről

PAVideoStudio

PAVideoStudio

"Csak annyit tehetünk, hogy vállaljuk és elfogadjuk a felelősségünket, és megtanulunk együtt élni a következményekkel."[...]"Ahhoz, hogy megváltoztassuk a jövőt, nem elég tervezgetni, cselekednünk is kell!" /Corran Horn (Én, a Jedi)/
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo