Qi'ra saját képregényt kap

Star_Wars_Crimson_Reign.jpg

Pár hónapja derült ki a nagyszabású War of the Bounty Hunters képregényből, hogy Qi'ra a V. és a VI. rész között még életben van, mi több a Vörös Hajnal szindikátus élén. A sztoriban a nő célja, hogy a karbonittömbbe fagyasztott Han Solót árverésre bocsájtsa, minek egyik résztvevője Jabba, a hutt, emellett abban is reménykedik, hogy a Millennium Falcon kapitánya a nő megmentője lehet, valamitől. Főleg a Doktor Aphra képregényekből tudhatjuk, hogy jellemzően a Star Wars világában rendezett aukciók nem éppen zavarmentesen és csetepaté nélkül zajlanak le, jelen esetben is ez történt pár nívós karakter betoppanásával.

Qi'ra története azonban ezzel egyáltalán nem zárult le. A War of the Bounty Hunters szerzője, Charles Soule (Obi-van és Anakin, A Jedik fénye) egy ötrészes, Qi'rára fókuszáló képregénnyel készül Crimson Reign (szabad fordításban Vörös uralom) címmel, ami egy második állomása annak a képregény-trilógiának, amit a War of the Bounty Hunters sorozat indított el. Qi'ra és a Vörös hajnal új története pedig magyarázattal fog szolgálni arra, miért lépett színre az októberben véget érő War of the Bounty Huntersben.

 

A november 6-án startoló Crimson Reign már borítókat is kapott, ennek alapján feltételezhetjük, hogy Darth Vader, Palpatine császár, Aphra, Luke és Leia, Deathstick szerepelni fog, valamint a Ren nevű Ren-lovag is fel fog tűnni, aki a Kylo Ren felemelkedése című képregényben debütált. Emellett valószínű, hogy a Qi'rával való kapcsolata nyomán Maul se marad ki, de mivel időben A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér között járunk, a néhai Sith-nagyúr maximum csak flashback formájában fog visszaköszönni.

 

Úgy tűnik 3 év után vaskosabban kezdenek foglalkozni a karakterrel, és ez előfutára is lehet annak, hogy Emilia Clarke is visszatér Han Solo exbarátnője képében egy élőszereplős produkcióban, erre érdeklődését a színésznő is kifejezte.

Stwcrimsonr2021001 Cummings 1629291527664 Scaled

Stwcrimsonr2021001 1629291527665 Scaled

Stwcrimsonr2021001 Anindito 1629291527665 1372x2048

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo