Premierdátumot és plakátot kapott a The Acolyte

the_acolyte_teaser_featured_03b44cf7.jpeg.jpg

Megérkezett az első hivatalos plakát a Köztársaság Fénykora végén, a Baljós árnyak előtt 100 évvel játszódó The Acolyte sorozathoz, aminek premierdátumát is hivatalosan megerősítették ezzel. A poszteren olvasható "Egy fényes korban felemelkedik a sötétség" szlogenen kívül feltűnik a sorozat debütálásának napja is, ami június 4. Idén februárban egyébként a Collider már cikkezett arról, hogy belsős információi szerint a The Acolyte június 5-én fog érkezni, ami hajszál híján pontosnak bizonyult.

Ezen felül azt is felfedték a starwars.com-on, hogy holnap érkezik a The Acolyte első kedvcsináló előzetese is. Valószínűleg nem sokkal utána magyar nyelven is látható lesz, amivel a sorozat magyar címét is felfedik. A bejegyzésben egy szinopszis is található a szériához, amely szerint egy sokkoló bűnhullámot felgöngyölítő nyomozás egy megbecsült Jedi-mestert (Lee Jung-jae) egy veszélyes harcos (Amandla Stenberg) felé sodorja a múltjából. A nyomok feltárásával egy olyan sötét ösvényre lépnek, ahol a gonosz erők felfedik, hogy semmi sem az, aminek látszik.

The Acolyte Teaser Poster 506fd466

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo