Posztumusz elismerést kap Peter Mayhew

Peter_Mayhew_.jpg

Csubakka eredeti megformálója, Peter Mayhew már 4 éve nincs közöttünk. Emléke és hagyatéka azonban tovább él, többek között a még általa alapított Peter Mayhew Foundation nonprofit segélyszervezet révén is, ami a súlyosan beteg, rászoruló gyerekeket és felnőtteket terhelő anyagiak enyhítésére szenteli magát.

Az alapítvány nemrég azzal a hírrel számolt be, hogy a segélyszervezet névadója posztumusz elismerésben fog részt venni a hétvégén megrendezendő Space Cowboy Ball esemény keretében, a Texas állambeli Austinban. A Space Cowboy Ball egy olyan ünnepség, ami egyesíti az űrkutatás úttörőit és a jövő vezetőit. Nem csak tudományos és mérnöki esemény, hanem egy interalaktikus jótékonysági álarcosbál zenével, szórakozással és meglepetéssel, ötvözve a tudományt és Hollywood birodalmát. Peter Mayhew november 18-án kapja meg posztumusz Earth Light Philanthropy Awardját az alábbi üzenettel: 

Tisztelgünk Peter Mayhew előtt, aki szenvedő gyermekek megsegítésén és az elsősegélynyújtók támogatásán túl olyan rajongói önkéntes csoportokat támogatott, mint az 501. vagy a Rebel Legion jelmezes hőseit, akik mosolyt és figyelmet szereznek a valódi hősöknek és az emberiség életét jobbá tevő jótékonysági szervezeteknek.


Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo