Pletykák az Ahsoka-sorozatban debütáló karakterekről

ray_stevenson.png

Korábban már beszámoltunk arról, hogy mit pletykálnak az Ahsoka sorozat két színésze, Ray Stevenson (Róma, Fekete vitorlák) és Ivanna Sakhno (Tűzgyűrű: Lázadás) szerepe kapcsán. Most újabb infók szivároghattak ki a karaktereikről (a továbbiakban tehát potenciális spoilerek olvashatók!)

Stevensonról azt már olvashattuk, hogy egy "Baylon" nevű, a 66-os parancsot túlélt Jedit alakít, aki később engedett a Sötét Oldal csábításának (arról egyelőre nem lehet tudni, hogy Inkvizítor volt-e vagy sem). Új infó vele kapcsolatban, hogy sötét, szamuráj-viseletre emlékeztető páncélt hord, és Kylo Renéhez hasonló fénykardot forgat.

Továbbá a kiszivárgottak alapján Baylon minden áron segíteni akarja Thrawn visszatérését, a főadmirális iránti hűségből, ami elvileg a közös múltjukból fakad. Thrawn még korábban segíthette/megmenthette őt (úgy néz ki tehát, hogy ha a régi Thrawn-regényekben megismert Jedi, Jorus C'baoth ihlethette is a karaktert, mind személyében, mint a főadmirálishoz való viszonyában más lesz).

Ivanna Sahno


Sakhno pedig a Sötét Jedi tanítványát, a "Shin"-ként emlegetett fiatal nőt alakítja, aki állítólag mesterénél kisebb, egypengés, némileg mégis újszerű kinézetű fénykardot kapott a sorozatban. Bár egyelőre nem tudni, hogy milyen régóta lehet Baylon tanítványa, hozzá hasonlóan ő is képzett fénykard-forgató.

Ők ketten A Mandalóriból visszatérő Morgan Elsbeth-hez csatlakozva dolgoznak Thrawn visszatérésén. Viszont az új infókkal szolgáló MakingStarWars portál Shint nevezi az évad főellenségének.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo