Temuera Morrison ismét klónszerepben térhet vissza

temuera_morrison_clone_kenobi.png

Az Star Wars-előzménytrilógiában Jango Fettet és a klónokat megformáló Temuera Morrison most A Mandalóriban és spinoffjában, a Boba Fett könyvében tért vissza a messzi-messzi galaxisba Bobaként, emellett az Obi-Wan Kenobi sorozatban is feltűnt egy kolduló klónkatona szerepében. Egy sajtóértesülés szerint pedig hamarosan ismét viszontláthatjuk klónként.

Méghozzá nem is akármilyen szerepről van szó: állítólag Morrison az Ahsokában tér vissza a címszereplő régi harcostársát, Rex századost életre keltve. Ez pedig két karakter közös múltjának ismeretében ez teljesen logikusnak is tűnik. Rexről egyébként azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mit csinált az Új Köztársaság időszakában (a legutolsó dolog, amit felfedtek róla, hogy részt vett az endori csatában), így az augusztusban várható új sorozatból végre egy kis ízelítőt kaphatunk majd ebből is.

A közelmúltban nagy szenzációként járta be a netet Morrisonnak egy nyilatkozata, mely szerint arra számított, hogy szerepelni fog A Mandalóri harmadik évadában, de végül nem hívták, és hogy úgy érezte, a saját sorozatában "ellopta" tőle a showt Din Djarin és Grogu. Amit persze a legtöbb cikkből "kifelejtettek", az a kontextus és a stílus, ahogy mindezt a színész mondta: a részletes beszámolókból, felvételekből ugyanis egyértelmű, hogy inkább poénkodásról volt szó. Éppen ezért ezt a megnyilvánulását tévedés úgy értelmezni, hogy neheztelne a készítőkre.

Az utóbbi idők hírei alapján sem úgy tűnik, hogy különösebben megromlott volna a viszony Morrison és a Lucasfilm között, hiszen az Ahsokában való feltűnése mellett várhatóan saját szériája, a Boba Fett könyve is folytatódni fog: elvileg egy ideje már előkészületben van a második évada.

Thrawn Fekvo Banner

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo