Pletyka: Játékstúdiót vált a KOTOR remake

revan_kotor_remake.png

Múlt hónap végén röppent fel a hír, hogy a KOTOR remake-et készítő cégnél, az Aspyr Mediánál jelentkező munkaerőhiány miatt határozatlan ideig leállt a játék fejlesztése. Az utána sugallt pletykák szerint ennek orvoslására azt találták ki, hogy a cégcsoporton belül átpasszolják egy másik vállalatnak a projektet, ezt most megerősíteni véli az a Bloonberg egy belsős információra hivatkozva, ami az Aspyrnál lévő gondokra is rávilágított korábban. Az új játékstúdió a svéd Embracer Group AB cég tulajdonában lévő Saber Interactive lesz, annak is kelet-európai ágazata. A Saber Interactive - ami egyébként az Aspyr anyavállalata 2021 februárjától - neve mellett olyan játékok sorakoznak, mint a World War Z és az Evil Dead: The Game, emellett több remake-et is készítettek már.

 

Fontos megjegyezni, hogy eleddig sem az Embracer Group, sem a Saber Interactive nem fűzött hozzá semmit a hírhez, ezért még nem tekintendő hivatalosnak az információ. A bemutatási dátumot is homály fedi, viszont a fejlesztői csapat várakozásai korábban 2025-re jósolták meg a polcra kerülést a boltokban.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo