Pletyka: Animációs Köztársaság Fénykora-sorozat jöhet

sw_high_rep.png

A készülő élőszereplős sorozatok mellett tervben van animációs projekt is a Lucasfilmnél: 2020 nyarán jelentették be, a 99-es Egységre, azaz a Bad Batch-re fókuszáló spinoff-sorozatot kap A klónok háborúja, amelyben az újabb hírek szerint Bo-Katan is szerepelhet majd.

A Cinelinx viszont azt írja, hogy a forrásai szerint nem is egy, hanem három új animációs sorozat van az előkészületek különböző szakaszában a stúdiónál. Ezek közül pedig az egyik a hamarosan debütáló új érában, a Köztársaság Fénykorában játszódhat majd, azaz 200 évvel a Skywalker-saga előtt.

A High Republic ot eredetileg úgy harangozták be, hogy könyvek és képregények lapjain szerepel csak, de a Cinelinx értesülései szerint felmerült az is, hogy multimédiás projektté fejlesztik. (És azt tudjuk, hogy időközben a Tales from the Galaxy's Edge című VR-játékba már be is hozták.) Meglátjuk, igaznak bizonyul-e ez a pletyka!

Frissítés: Csütörtök este a Disney rendezvényén rengeteg új Star Wars-projektet jelentettek be, közülük az egyik a Köztársaság Fénykora-éra végén játszódó, élőszereplős sorozat lesz; ez alapján úgy néz ki, mégis kapunk mozgóképes High Republic-tartalmat, de az nem animált lesz (legalábbis egyelőre).

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo