Ő lehet Damon Lindelof Star Wars-filmjének rendezője

damonlindelof.jpg

Idén tavasszal röppent fel a hír, hogy a Lost és a Watchmen-sorozat írója, Damon Lindelof fogja írni egy jövőbeli Star Wars-film forgatókönyvét. A projektről azóta nem érkezett újabb infó (az is kérdéses, mikor akarják bemutatni majd), és részleteket továbbra sem tudni, most viszont felmerült egy rendező neve: a Deadline cikke szerint Sharmeen Obaid-Chinoy rendezheti majd a Lindelof fémjelezte filmet.

A pakisztáni-kanadai rendezőnő volt a Ms. Marvel szuperhőssorozat kép epizódjának direktora, emellett rendezett korábban animációs- és dokumentumfilmeket is. Obaid-Chinoy a 2012-es Saving Face (Arcmentés) című dokumentumfilmjéért, amely olyan pakisztáni nők sorsát mutatja be, akiket büntetésből savval leöntöttek.

Star Wars-projektje kapcsán úgy tudni, hogy egyelőre még nincs kész a forgatókönyv, de a Lucasfilm minél hamarabb fel akart venni egy rendezőt, hogy már a sztori kidolgozásában is együttműködjenek vele (valószínűleg ennek oka, hogy az elmúlt években nem egy Star Wars-projekt esetében a történettel kapcsolatos eltérő elképzelések miatt váltak meg az eredetileg felkért rendezőtől).

Obaid Chinoy

Cimkék: starwarsfilmek

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo