Néhány új infó érkezett az Andor 2. évadáról

luthen_rael_poster.jpg

2024 augusztusa környékén érkezik az Andor második évada, a stáb éppen a forgatás félidejénél tart. A 12 részes etap négy évet fog elmesélni 3-3 epizódos felosztásban, amíg el nem érünk a Zsivány Egyes kezdetéig. Tony Gilroy, a sorozat showrunnere újabb részleteket fedett fel, amikről az Empire magazin friss exkluzív cikkszemelvénye számolt be.

A 2016-os filmen is dolgozó Gilroy elmondta, hogy az évad utolsó 3 része a Zsivány Egyes előtti utolsó 3 napot dolgozza fel. Az előzménysorozat záróévada ráadásul olyan kockázatokat fog vállalni, amik minden tekintetben másak lesznek. Gilroy célzott arra, hogy a második évad 1500 oldalas forgatókönyve a főszereplő karakterek életének legdinamikusabb korszakát dolgozza fel, és a jól sikerült első évad után nem fognak visszavenni a tempóból.

 

Bár több karakter sorsa kőbe van vésve, az új szereplők sorsa még ismeretlen jelen pillanatban. Tony Gilroy azt ígéri, hogy a Birodalmi Biztonsági Irodánál dolgozó Dedra Meero az új évadban magasabb fokozatra kapcsol, és a szívós forradalmároknak, mint például Luthen Raelnek szembe kell néznie a Lázadás növekvő fájdalmaival. Ennek összetevői pedig a titkolózás, paranoia, bizalomhiány és az árulás, és tanúi lehetünk majd, hogy ezek fényében milyen nehéz forradalmat építeni. Végezetül Gilroy azt tanácsolja a nézőknek, hogy kapcsolják be az öveiket, mert a felkelés még csak most kezdődik.

Tehát az elhangzottak alapján a második évad drasztikusan emelni fogja az elsőben felvonultatott téteket. Amennyiben a várakozások közepette szívesen élnétek még át az Andorhoz hasonló történeteket, érdemes elolvasni a Zsivány Egyes ugyancsak előzményeiként szolgáló kiadványokat, például A lázadás hajnalát, vagy a Katalizátort.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo