Mozifilmként valósulhat meg a Lando-projekt

donald_glovers_star_wars_lando_project_is_now_going_to_be_a_movie.jpg

A nyár folyamán röppent fel a hír, hogy éles váltás lépett életbe a 2020-ban beharangozott Lando projekt terén, miszerint a forgatókönyvíró Justin Simien távozott a fedélzetről, helyét a Solo: Egy Star Wars-történet fiatal Landóját alakító Donald Glover, valamint testvére, Stephen Glover vette át.

Utóbbi újabban a Pablo Torres Finds Out podcast adásának vendége volt, ahol egy újabb lényeges változtatás hangzott el a Lando terén: már nem sorozatként, hanem mozifilmként gondolkodnak a projektben. A Variety pedig arról számolt be, hogy a Lucasfilm megerősítette ezt az információt a bejelentés után.

Ezzel együtt úgy tűnik, 6-ra növekszik a jövőben bemutatandó Star Wars-filmek száma: jelenlegi tudásunk szerint érkezik Sharmeen Obaid-Chinoy Új Jedi Rend-filmje Reyjel, Dave Filoni az Új Köztársaság korában játszódó, a Mandoverzumot lezáró filmje, James Mangold a Jedik hajnalát bemutató filmje, illetve Taika Waititi és Shawn Levy projektjei. Valamint az is elképzelhető, hogy 7 is lesz belőle, ha A mandalóri 4. évada is mozifilmként lesz tálalva.

 

Jóllehet még messze nem tudunk fontos dolgokat a Landóról, például a történetről, a bemutatásának idejéről, a szereplőkről, mindenesetre az biztos, hogy a jelenleg is tartó írói sztrájk miatt még sokat kell várnunk rá. Addig is, ha valaki Lando karakterére kíváncsi, érdemes elolvasni a Solóhoz és a Skywalker korához kapcsolódó Star Wars-könyveket, amelyekben ő is főszerepet játszik, illetve a saját képregényét.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo