Most pár napig fél áron vehetünk Star Wars-könyveket

rohamosztagos_olvas_.png

Aki nem elégszik meg azzal, amit a Star Wars-filmekben és sorozatokban lát, szeretné jobban megismerni azok hőseit vagy magát a messzi-messzi galaxist, az rengeteg regényre és képregényfüzetre támaszkodhat, hogy kielégítse a kíváncsiságát.

A Star Wars-irodalom számtalan érdekes történetet és nagyszerű karaktert adott a rajongóknak az évek során, a könyvek és képregények lapjairól pedig sok mindent emeltek aztán át a mozivászonra vagy a tévéképernyőre. A legismertebb példa a Lázadók animációs sorozat főgonosza, Thrawn főadmirális, aki Timothy Zahn regényeiben debütált. De ott van Krrsantan is, a Boba Fett-sorozatban feltűnő vuki fejvadász, aki egy Darth Vader-képregény lapjain szerepelt először. A rövid ideig Fett páncélját hordó Cobb Vanth marsall pedig eredetileg a Chuck Wendig-féle Utóhatás-trilógia egyik karaktere volt.

Szerencsére a különféle Star Wars-kiadványok nagy többsége magyarul is elérhető, és aki tovább bővítené a gyűjteményét, vagy épp most fogna bele a Star Wars-kötetek gyűjtésébe, azok számára jó hír, hogy a napokban (mostantól, azaz március 20-ától március 22-én éjfélig) a Szukits kiadónál fél áron lehet megvásárolni több száz kiadványt.

Eletre Kelt Sw Karakterek

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo