728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Mini-képregénysorozat készül A klónok háborújához

star_wars_adventures_-_clone_wars_1_-_cover_a_head-h_2020.jpg

Minden bizonnyal rengeteg Star Wars-rajongónál van bekarikázva a naptárában február 21, hiszen akkor indul útjára a Disney+ streaming szolgáltatón keresztül A klónok háborúja hetedik évadja, minden héten egy résszel. Ehhez hírként most érkezett egy kis adalék is: az IDW Publishing szintén heti megjelenésű, ötrészes mini-képregénysorozattal is kedveskedik az éra kedvelőinek Star Wars Adventures: The Clone Wars – Battle Tales címen, ami egész áprilisban, április elsejei kezdéssel debütál majd digitálisan és nyomtatott verzióban is.

A széria hasonló lesz majd a szintén IDW-féle Tales From Vader’s Castle és Return to Vader’s Castle mini-sorozatokhoz, hiszen a történet szerint az animációs sorozat sarokba szorított hősei háborús történeteket mesélnek egymásnak. Az írásért Michael Moreci, a művészmunkáért pedig Derek Charm fog felelni, mindketten dolgoztak már egyébként a Star Wars Adventures sorozatokon, és Charmon kívül minden számnak más rajzolója lesz: Arianna Florean, Megan Levens, Valentina Pinto, Davide Tinto és Philip Murphy.

 

Az első szám borítóját már közzé is tették:


Embed 2020
 

Forrás: hollywoodreporter.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

4 Hozzászólás

 • SonOfMurglak
  2020 jan 24 : 13:54
  Beküldte: SonOfMurglak

  jöhet 08 bár én örülnék egy Marveles TCW-s, illetve prequel-érás sorozatnak is 08 remélem most elmozdulnak végre efelé a korszak felé. ha tényleg a High Republic érát akarják feltárni, akkor logikus is lenne most prequel-tartalmakat gyártani, úgymond átkötésként.

  0 0
 • Goten56
  2020 jan 24 : 18:08
  Beküldte: Goten56

  Ha ez a legjobb, ami eszükbe jutott, akkor nagyobb a baj, mint gondoltam. Egy komolyabb, Marveles TCW sorozatnak talán még lenne értelme.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2020 jan 24 : 22:00
  Beküldte: SonOfMurglak

  hát, én sok rossz dolgot el tudok képzelni, amit csinálhatnának, de nálam ez pont nincs köztük 01

  0 0
 • Pablito
  2020 jan 29 : 18:51
  Beküldte: Pablito

  Ha stílusában úgy lesz megrajzolva, mint ez a borító akkor számomra az az egyetlen "kifogásolható" benne. Annyira nem jön be ez a már-már minimalista, de mindenképpen túl rajzfilmes ábrázolás, de nyilván a történet milyensége másodlagossá teheti az ábrázolás módját.A 2000-es évek elején hazánkban is piacra dobott dark horse klónos képregényeket mindenesetre imádtam, attól eltekintve, hogy nem lett kánon, hibátlan volt mindegyik. Remélem hangulatában tudnak valami hasonlót hozni, bár nálam Durge és Asajj kegyetlenül realisztikus pusztító karakterei tetszettek a legjobban, amihez hasonlót ma már nem hiszem, hogy meghúznának egy SW képregényben.Egyébké nt azt baromira sajnálom, hogy ma már nem adnak ki nálunk számonként képregényeket, csak úgymond könyv formájában pár kiadást egyben. Az én bogarasságom, de valahogy az a kemény fedeles megoldás egyáltalán nem tetszik, az old school formát viszont mai napig előszeretettel gyűjteném.

  0 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 6
 • Tagok: 0
 • Összes tag:498
 • Legújabb:BaniKing
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57