728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Minden készülő Star Wars-projekt, amiről tudunk

sw-logo.png

Az utóbbi időben már jó néhány Star Wars-filmről és sorozatról hírt kaptunk, egyre nehezebb számon tartani az újabb projekteket. Most egy cikkbe összeszedtük, milyen filmeket és sorozatokat jelentettek be, és mit rebesgetnek. Részletek a folytatásban!


Filmek

1.) Az utolsó Jedik még nem is került a mozikban, amikor bejelentették, hogy a VIII. rész író-rendezője, Rian Johnson egy új Star Wars-trilógiát fog készíteni, amelynek sztorija elkülönül a Skywalker-sagától. A projektről azóta sem derültek ki részletek, de a legutolsó hírek szerint még mindig tervben van, csak nem dőlt el, mikor kerülhetnek a mozikba a filmek.

2.) Kevin Feige, a Marvel Studios feje köztudottan nagy rajongója a messzi-messzi galaxisnak, és 2019 őszén bejelentették, hogy ő is csinál majd egy Star Wars-filmet. Ebben az esetben nem derült ki annyi sem, hogy egyáltalán kapcsolódni fog-e a projekt a korábbiakhoz.

3.) Hivatalosan ugyan nem lett megerősítve, de lapértesülések szerint J. D. Dillard (aki A bűvész című sci-fi író-rendezője, és J.J. Abrams protezsáltja) és Matt Owens (a Luke Cage és A SHIELD ügynökei című Marvel-sorozatok írója) egy Star Wars-film forgatókönyvén dolgozik a Lucasfilmnek. Ennek a sztorijáról semmit nem tudni, és az az is felmerült, hogy talán nem is mozifilm lesz, hanem a Disney+-ra érkezik majd.

4.) Az viszont hivatalos, hogy Taika Waititi (Hétköznapi vámpírok, Thor: Ragnarök), a The Mandalorian egyik direktora (és IG-11 hangja) saját Star Wars-filmet rendez, valamit a forgatókönyvön is ő dolgozik majd Krysty Wilson-Cairns (1917) segítségével. Témáról sajnos ebben az esetben sem tudunk.

5.) Van még egy "elárvult" filmprojekt, egy második trilógia, amelyen eredetileg David Benioff (Trója, X-Men kezdetek: Farkas) és a Trónok harca másik showrunnere, D.B. Weiss dolgoztak volna. Hivatalos infó ennek a sztorijáról sem volt, de sajtóértesülések szerint a múltban játszódott volna, és a Jedi Rend eredetét akarták bemutatni. Elvileg a következő, 2022-ben érkező mozifilm ennek a sorozatnak az első része lett volna. Amikor kiderült, hogy Benioffék otthagyják a Lucasfilmet, és átnyergelnek a Netflix-hez, akkor hivatalosan nem volt szó arról, hogy a projektjükről lemondott-e a stúdió, tehát lehetséges, hogy valaki más kapta (kapja) meg a sztorit, amit eredetileg ők meséltek volna el.


Sorozatok

1.) A The Mandalorian folytatódik, biztosan lesz második évada, és már a harmadik is borítékolható.

2.) Az eredetileg tervezett Obi-Wan Kenobi-filmből végül is sorozat lesz, ennek jelenleg a forgatókönyvét dolgozza át Joby Harold (Arthur király – A kard legendája). A sztoriról nem tudunk, csak annyi biztos, hogy a A Sith-ek bosszúja után 8 évvel fog játszódni.

3.) A Zsivány Egyes népszerűségét tekintve nem is meglepő, hogy a film egyes karaktereit még visszahozzák egy előzménysorozatban: a széria Cassian Andor (Diego Luna) és K-2SO (Alan Tudyk) kalandjaira fókuszál majd, emellett viszontláthatjuk majd benne a Mon Mothmát játszó Genevieve O’Reilly-t is. A Zsivány Egyes társírója, Tony Gilroy lesz a showrunner, és rendezni is fog, a forgatókönyvírók pedig Stephen Schiff (Foglalkozásuk: Amerikai), Dan Gilroy (Éjjeli féreg) és Beau Willimon (Kártyavár).

4.) Készül egy negyedik széria is, amelyen Leslye Headland, a Végtelen matrjoska című Netflix-sorozat egyik alkotója dolgozik. Erről egyelőre csak annyi derült ki, hogy női főszereplőt kap. Lehetséges, hogy kapcsolódni fog majd a The Mandalorianhez, ugyanis Bob Iger, a Disney feje korábban azt mondta: fontolgatják, hogy több karaktert is bemutatnak majd a jövőben a sorozatban, akik később saját spinoff-száriákat kaphatnak (ilyen lehet pl. Bo-Katan vagy Ahsoka). Emellett pletykálják egy ideje a Solo-spinoffot is Qi'rával, úgyhogy elképzelhető, hogy Headland ezen dolgozik.

5.) Még csak pletyka, de nemrég felmerült az is, hogy jön egy újabb animációs sorozat, amely a Lázadók történetét folytatja majd.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

5 Hozzászólás

 • Blade
  2020 máj 29 : 13:52
  Beküldte: Blade

  Persze lehet egyedül leszek ezzel,de szerintem ez elég sok amit bejelentettek. Számomra egyre koncentrálnának, és azt normálisan megcsinálnák. Akár egy film akár egy sorozat...tudom nem egyszerre készítik el ezeket,de az az esemény ami a Star Wars nevet övezte számomra teljesen oda lett, de persze ez én vagyok....
  Örülök,ha valakinek tetszenek ezek az új bejelentések. Én spec. Taika Waititi-nek marhára nem tudok örülni, és tartottam,hogy itt fog kikötni, és persze mit ad a Jó Isten...szerintem totál nem jó ide az ő sítlusa bár nekem amúgy se jöttek be a filmjei bár a Jo Jo nyuszit még nem láttam tőle.

  No mind1 majd jön Sanof azt megmondja a tutit 01

  2 1
 • Goten56
  2020 máj 30 : 00:33
  Beküldte: Goten56

  Azért jó, hogy sok van, mert így nagyobb az esélye hogy valamelyik jó lesz. 08

  0 0
 • SonOfMurglak
  2020 máj 29 : 15:13
  Beküldte: SonOfMurglak

  Hát, valóban sokat bejelentettek. Ezzel nehéz vitatkozni... 01

  De majd jön Sanof (akárki az), és megmondja a tutit 01

  0 0
 • Blade
  2020 máj 29 : 17:57
  Beküldte: Blade

  Egy kis off. Van egy olyan problémám,hogy az Avatar képem mindegyik az enyém ? Ez miért van? Hiába látom más írását mindenhol Lukot látom zöld karddal ami ugye a sajátom....erre valami orvosság?

  1 0
 • SonOfMurglak
  2020 máj 29 : 18:14
  Beküldte: SonOfMurglak

  egy ideje nálam is így van, egy frissítés óta sajnos. remélhetőleg a következőnél helyreáll a rend.

  0 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 15
 • Tagok: 0
 • Összes tag:498
 • Legújabb:BaniKing
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57