Mena Massoud lesz Ezra? Ezt írta a színész

mena_massoud.png

Az első élőszereplős Star Wars tv-sorozat, a The Mandalorian kezdett el azon kísérletezni, hogy hús és vér valójukban is megcsodálhassuk az animációs sorozatokban látott népszerűbb karaktereket. Tette ezt a második évad Bo-Katannal, Ahsoka Tanóval. Az évad cselekménye és a spin-off sorozatok is arra engednek következtetni, hogy több és több ilyen dimenzióváltással fogunk találkozni, állítólag az élőszereplős Thrawn főadmirálist már meg is találták, és a Kessel Run Transmissions egyik adásában elhangzottak szerint az új Aladdint játszó Mena Massoud fogja alakítani élőszereplős formában Ezra Bridgert, akit a Star Wars világában űr-Aladdinnak tartanak.

Az utóbbi szóbeszédről maga a színész emlékezett meg nagyjából egy hónappal később egy sejtelmes, kidolgozott felsőtestét felfedő Instagram-posztban, amivel eldőlni látszik, hogy ő lesz-e az Ahsoka sorozatban. A kép alatti szöveg az érdekes, miszerint: 

Hey, just so you know, when I escape I won't hurt any of you.

Ez az idézett mondat ugyanis Ezra Bridger szájából hangzik el a Lázadók második évadjának nyolcadik részében (Titkos csapás), mikor a birodalmiak fogva tartják őt, magyarul pedig: Csak mondom, nem fogom bántani magukat, mikor megszököm.

Mena Massoud Insta

Mena Massoud egyébként tavaly elhintette egy twitter-válaszban, hogy érdekelné őt a Star Wars franchise-ba való csöppenése, miszerint bármilyen karaktert eljátszana. Nos, ezek szerint teljesült eme álma.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo