Megvan a pontos dátum: ekkor indul nálunk a Disney Plus

disneyplus.jpg

Év elején adtunk hírt arról, hogy kiderült, idén nyáron indul el hazánkban a Disney saját streaming-szolgáltatása, a Disney+. A platformon a Disney és a Pixar filmjei, a Marvel szuperhősuniverzuma, a Star Wars-filmek, a 20th Century Fox és a National Geographic tartalmai lesznek nézhetők. Ez azt jelenti, hogy hamarosan magyarul nézhetjük majd a The Mandaloriant, a The Book of Boba Fettet, a The Bad Batch-et és A klónok háborúja utolsó évadát, továbbá a jövőben megjelenő Star Wars-sorozatokat is.

Most pedig már az indulásának pontos dátuma is megvan: az IGN kedd reggel a Disney sajtóközleménye nyomán arról számolt be, hogy a Disney+ 2022. június 14-én startol el nálunk. Továbbá az árakra is fény derült: a közlemény szerint a havi előfizetés 2490 forint, az éves előfizetés pedig 24900 forint (azaz két hónapot spórolhatunk meg, ha úgy döntünk, egy évre aláírunk).

"A sajtóközleményben kitértek arra is, hogy a szolgáltatással kiváló képminőséget fognak biztosítani, akár egyszerre négy párhuzamos streamen is, valamint korlátlan számú letöltési lehetőség jár mellé, igaz legfeljebb 10 eszközre. Az IMAX Enhanced funkciót is be lehet majd állítani az arra alkalmas műsorok esetében, ami még tovább javítja a "moziélményt". Összesen hét különböző profil áll majd a rendelkezésünkre, melyek között a "gyerekbarát" is szerepel: ebben például nagyon könnyen navigálhatunk majd a menüben, és kizárólag a kicsik életkorának megfelelő tartalmakat nézhetünk rajta" – írja az IGN.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo