Megerősítve: Továbbra is napirenden a Lando-sorozat

lando_banner.png

A korábban bejelentett, tervezett Star Wars-projektek között van egy, a Solo: Egy Star Wars-történet spinoffjaként funkcionáló élőszereplős sorozat, amelyben Donald Glover visszatér a fiatal Lando Calrissianként.

A széria kapcsán új fejleményről még nem számoltak be, viszont Glover a napokban nyilatkozta, hogy folynak az egyeztetések a Lucasfilmmel, és ő kész újra magára ölteni a Lando köpenyét. Ezt erősítette most meg a stúdió elnökasszonya, Kathleen Kennedy, aki a Star Wars Celebrationön egyéb részleteket mellőzve annyit megerősített: el fogják készíteni a sorozatot.

Egyelőre azt tehát továbbra sem tudjuk, hogy pontosan melyik időszakot akarják megcélozni a Landóval, a Solo előzményeit, esetleg az utána történteket bemutatni, vagy időben előbbre ugorva a Bespinen, esetleg a Lázadásban játszott szerepét bemutatni. Azt se tudjuk egyelőre, hogy az idős Landót alakító Billy Dee Williams feltűnhet-e vajon a szériában.

Mindenesetre az biztos, hogy egyelőre még sokat kell várnunk a sorozatra. Addig is, ha valaki Lando karakterére kíváncsi, érdemes elolvasni valamely Star Wars-könyvet, amelyekben ő is főszerepet játszik, illetve a saját képregényét.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo