Megérkezett a Rebel Moon első előzetese

rebel_moon_promo_pic_.png

Rebel Moon ("Lázadó hold") című sci-fi alapötlete eredetileg Star Wars-filmként merült fel Zack Snyderben (300Az Igazság LigájaA halottak hadserege), de a projekt végül mégsem a messzi-messzi galaxishoz kapcsolódóan valósult meg. Korábban egy rövid werkvideó révén bepillanthattunk a film kulisszái mögé, most pedig befutott végre az első előzetese.

Akárcsak a Star Wars atyja, Goegr Lucas, Snyder is Akira Kurosawa szamurájfilmjeiből merített a filmhez, amelyben a galaxis szélén lévő békés kolónia veszélybe kerül a zsarnoki helytartó, Balisarius uralma alatt. Az elkeseredett telepesek elküldenek egy titokzatos múltú fiatal nőt, hogy a szomszédos bolygókról gyűjtsön harcosokat, akik segíthetnek nekik a küzdelmükben.

A szereplőgárda tagjai Sofia Boutell (A múmia), Djimon Hounsou (King's Man: A kezdetek), Charlie Hunnam (Sons of Anarchy – Kemény motorosok), Ray Fisher (Az Igazság Ligája) és Doona Bae (Felhőatlasz) mellett a Főinkvizítort is életre keltő Rupert Friend (Homeland), Stuart Martin (A tolvajok hadserege), Corey Stoll (A hangya), Cary Elwes (Fűrész), Alfonso Herrera (Ozark), Michiel Huisman (A trónok harca) lesz látható, Anthony Hopkins pedig egy robotnak kölcsönzi a hangját a filmben.

A Rebel Moon december 22-én érkezik a Netflixre, az alább megtekinthető előzetesben pedig azt is felfedték, hogy 2024. április 19-én jön majd a folytatása.


Hagyatek Banner Uj 2000x1000 A

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo