Még kérdéses, mikorra várható a Star Wars: Outlaws

sw_outlaws.png

Korábban már írtunk róla, hogy a várthoz képest csúszva érkezhet a Ubisoft Star Wars-játéka, az Outlaws. A friss hírek alapján úgy tűnik, talán egy év végi megjelenéssel számolhatunk, azonban még ez sincs kőbe vésve.

Mint arról a GameKapocs beszámolt, a Disney egy hivatalos blogbejegyzésben, amely az éves terveiket listázza, megemlítette a játékot is. Először egészen konkrétan azt írták, hogy 2024 végén landol a boltok polcain az Outlaws, majd a bejegyzést később módosították: így már csak az szerepel a szövegben, hogy "2024 folyamán" jön a játék. Ez lehetett ugyan tévedés is, de nem kizárható, hogy egyszerűen idő előtt elszólták magukat a játék ünnepi szezonra való megérkezéséről, majd gyorsan korrigáltak.

Az Outlaws az eredeti Star Wars-filmtrilógia idején, A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér eseményei között játszódik. Főhőse egy Kay nevű nő, aki egy apró lény társaságában járja a galaxist, emellett kap egy másik segítőtársat is egy BX kommandós droid személyében. A készítők nyilatkozata alapján a játék sztorija azt mutatja be, hogyan ismerkedik meg Kay az alvilággal, vagyis a játékos a karakterrel együtt fedezheti fel ezt a közeget. A készítők hatalmas játéktereket ígérnek, és ezek közt lesznek jól ismert helyszínek is (mint a Tatooine).

Alább a játékmenetből láthattok egy ízelítőt, a játék előzetesét pedig ITT találjátok, aki pedig a kulisszák mögé pillantana be, az ebben a cikkünkben talál egy videót.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo