Mark Hamill nem lesz többet Luke Skywalker

Mark_Hamill_Luke_Force_Ghost_Rise_of_Skywalker.jpg

Nagyon úgy fest, hogy a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill véglegesen szögre akasztotta Jedi-köpenyét a Skywalker korával. Ezt maga a 68 éves, elismert színész jelentette be egy Twitter-bejegyzésben pár napja. A "keserédes" üzenet megfogalmazása alapján valószínűsíthetjük, hogy Hamill sem a filmvásznon, sem mikrofon előtt nem fogja újra eljátszani a karaktert. Ez azonban nem zárja ki azt, hogy kisebb szerepeket ne vállalna a jövőben a különböző Star Wars-projektekben, mint ahogy tette azt Boolióval a IX. részben, plusz Dobbu Scay esetében Az utolsó Jedikben, aki ittasan pénzérméket dobálgatott BB-8-ba, mellesleg idén jön a Lego Star Wars: The Skywalker Saga videójáték, amiben még hallhatjuk őt Luke-ként. Illetve mindez nem jelenti azt, hogy örökre elbúcsúzhatunk Luke karakterétől, hiszen más szinkronszínészek és színészek is felvehetik a szerepét.

Mindent köszönünk, Mr. Hamill, felejthetetlen volt!


FRISSÍTÉS:
Az Entertainment Weekly meg is szólaltatta a színészt, aki a következőképpen nyilatkozott Luke szerepétől való búcsúzásáról:

"Nem tudom elképzelni [hogy újra szerepeljek a Star Warsban]. Volt számomra egy kezdet, egy középső rész és egy befejezés. Ezek a filmek sokkal többet adtak nekem, mint amire számítottam, amikor elkezdtük, szóval meg se fordult a fejemben [a folytatás]. A búcsúm a IX. részben keserédes volt. Szeretek mindenkit, aki részt vett a filmben, és persze hsonlóképpen érzek George és az általa teremtett karakter iránt is. Tele vagyok hálával azért, amit ez az egész nekem és a karrieremnek adott, de nem akarok telhetetlen lenni. Még annyi sztori van, amit elmondhatnak, és sok nagyszerű színész, akikkel elmesélhetik őket, rám nincs szükség."

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo