Már tudjuk, ki nincs benne Feige Star Wars-filmjében

kevin_feige_star_wars.jpg

A Disney és a Lucasfilm az elkövetkezendő évek tekintetében főleg animációs és élőszereplős sorozatokra rendezkedett be a The Mandalorian sikere és évi egy Star Wars-mozi után. A soron következő Star Wars-filmre, a Rogue Squadronra még 2023-ig várakoznunk kell, Taika Waititi alkotása pedig beláthatatlan időben érkezik jelenlegi ismereteink szerint. Így Kevin Feige mozija is, amiről eddig nagyjából annyit tudunk, hogy az írója a Loki forgatókönyvéért felelős Michael Waldron, producere Kevin Feige és Kathleen Kennedy és a történet fókuszban a család fogalma fog dominálni.

 

Eme információk alapján még évtizedekig lehetne találgatni, milyen korban, a galaxis mely szegletén fog játszódni, milyen karakterekről fog szólni a film, ám Kevin Feige a Collidernek adott interjújában elmondta, hogy a készülődő alkotásában nem tűnik fel Han Solo. Ezzel az újdonsággal nem lettünk sokkal okosabbak, ugyanis akár játszódhat ugyanazokban az években is, amikor Han Solo életben van, maximum egy másik társaságot követünk nyomon a cselekményen át. Viszont ezzel annyi bizonyossá vált, hogy nem a Solo folytatása van előkészületekben általa, ha el is készül valaha, amit más formátumokban, például a Lando sorozat, a War of the Bounty Hunters képregények képében is láthatjuk akár.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo