Már írják a Feige-féle Star Wars-film forgatókönyvét

micahel_waldron.png

Nagy előrelépést tett a Marvel-főnök Kevin Feige Star Wars-mozija a megvalósulás felé: a többek között a Loki című sorozaton és a Doctor Strange az őrület multiverzumában c. filmen dolgozó Michael Waldron, aki korábban "családi sztori" jelzővel illette a projektet, már a forgatókönyvön dolgozik. Waldron a Variteyvel leülve ezúttal már valamivel több dolgot a tudtunkra adott azzal kapcsolatban, hogy milyen elképzeléseik vannak a filmmel kapcsolatban. A Rick és Morty-ért Emmy-díjjal jutalmazott producer és forgatókönyvíró elmondta, hogy sokkal nagyobb a szabadság ezen a Star Wars-filmen dolgozni, mint például a Doctor Strange-filmen, mert nem kapcsolódik semmilyen alkotáshoz sem azon belül. Míg tehát a Doctor Strange 2. a már meglévő projektekre való hivatkozások sorát nyújtotta, ebből a szempontból teljesen független mozival rukkolnak majd elő a Star Wars univerzumában.

 

Feige már korábban is hangoztatta, hogy új szereplőket és helyszíneket szeretne bemutatni a készülődő alkotásban, valamint egy apró segítségként azt is közölte, hogy Han Solo nem lesz majd benne a filmben. Waldon iménti nyilatkozatával nem sokkal lettünk okosabbak, hogy a galaxis mely szegletén, vagy idején játszódhat a történet, viszont a Skywalker Sagától való elszakadást szinte biztosra lehet venni.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo