Már előrendelhető magyarul a Thrawn 2. része és két újabb képregény

thrawn-alliances-cover-featured-e1534710203766.jpg

Jelen állás szerint október 23-án jelenik majd meg magyarul Zahn legújabb regénye, a Thrawn: Szövetségek. Kedvcsinálónak álljon itt a hivatalos leírása:

Az Ismeretlen Régiók peremén, a Batuu bolygón felbukkan valami, ami súlyos veszélyt jelent a Birodalomra - akár egy sötét felhő, de a következményei egyelőre kiszámíthatatlanok. A helyzet elég aggasztó ahhoz, hogy a Birodalom ura a helyszínre küldje a legjobb ügynökeit: Vader nagyurat, a könyörtelen végrehajtót, és Thrawn főadmirálist, a briliáns stratégát. Ők ketten egymás vetélytársai, és gyakran ellentmondó nézeteket vallanak a Birodalom ügyeiről - többek között a Halálcsillag-tervről. Fennáll a veszély, hogy a félelmetes páros nem lesz képes együttműködni egy ilyen fontos küldetés során. Ám a császár tudja, hogy Vader és Thrawn nem először harcolnak egymás oldalán, és uralkodói parancsa mögött több rejtőzik, semmint a két férfi gyanítja. Valaha, a távoli múltban Anakin Skywalker, a Köztársaság tábornoka és Mitth'raw'nuruodo, a Chiss Birodalom tisztje találkoztak már. Az egyik egy elkeseredett, személyes küldetést hajtott végre, a másik szándékai ismeretlenek voltak, és azóta sem derült rájuk fény. Amikor halálos veszélyekkel kerültek szembe azon a távoli világon, szövetségre léptek ám ekkor még egyikük sem sejtette, hogy mit tartogat számukra a jövő. És most ismét afelé a bolygó felé tartanak, amelyen valaha együtt harcoltak. Kétségkívül komoly kihívások várnak rájuk. A nagy kérdés az, hogy képesek lesznek-e fenntartani kényszerű szövetségüket, mialatt szembekerülnek egy olyan ellenséggel, amit talán még az erőiket egyesítve sem tudnak legyőzni...

A könyvet ezen a linken lehet előrendelni.

Folytatódik továbbá a Marvel Star Wars-sorozata. A Csillagok között című kötet a 33-37 számokat tartalmazza:

Luke Skywalker végre megkapja azt, amire régóta vágyik: kettesben marad Leia hercegnővel, ám pont amikor egy lakatlan szigeten rekednek. A Star Wars alvilágáról szóló történetben Sana és Lando összefognak a Coruscanton, hogy összeügyeskedjenek maguknak pár kreditet, míg Han és Csubi visszamennek csempésznek, hogy elvégezzenek egy munkát... egy huttal a fedélzeten! Aztán, amikor a Szövetség elkezd új bázisnak megfelelő hely után kutatni, Han elviszi Leiát a rejtekhely felderítésére. Csakhogy a helyszínen gyilkosok várják, akik végezni akarnak vele... És mi a helyzet a droidokkal? A birodalmiak elkövették azt a hibát, hogy túl sokáig tartották fogva C-3PO-t – akinek hűséges társa most akcióba kezd. Artu elindul, hogy megmentse a barátját!

Ez a kötet itt rendelhető meg.

S végül, de nem utolsó sorban magyarul is elkezdik kiadni az újabb Darth Vader-sorozatot. A szintén október 15-én érkező első kötet címe Birodalmi gépezet lesz, és az 1-6. számokat foglalja magába:

A történet ott kezdődik, ahol a Star Wars: A Sith-ek bosszúja véget ér. Kövessük Darth Vadert, és legyünk a tanúi annak, ahogy megszerzi legendás vörös fénykardját, és megkezdi könyörtelen felemelkedését! Anakin Skywalker immár inkább gép, mint ember. Mindent elvesztett, ami valaha fontos volt neki, és most új jövőt kell teremtenie magának – a Sith sötét nagyuraként! Csatlakozzunk Darth Vaderhez, mialatt mesterétől, Darth Sidioustól tanul, és együtt megkezdik a Galaktikus Birodalom építését – a sötét oldal módszereivel. Vader az első küldetésén egy Jedit vesz célba, aki túlélte a hírhedt tisztogatást, aki régóta elvonultan él – és sokkal nagyobb a hatalma, mint bárkinek, akivel Vader eddig szembekerült. Senki sem mondta, hogy a hatalomhoz vezető út könnyű lesz...

Ide kattintva lehet előrendelni.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo