Manga készül A mandalóriból és a Visions animéből

swmanga.jpg

Pár hónapja adták hírül, hogy A mandalóri első évadját képregényes formában is át lehet élni hamarosan, a 8 részes adaptáció júniusban indul útjára a Marvel égisze alatt. Din Djarin és Grogu szintén első évados kalandjait azonban még jóval előtte szemügyre vehetjük szintén képregényes formában, egy mangasorozat által. Az első szám május 25-én lesz olvasható a havi megjelenésű Big Gangan magazinban, a széria írója az a Yūsuke Ōsawa lesz, aki a Spider-Man: Fake Red, Six Bullets, Green Worldz és Dr. Duo alkotásokon is dolgozott.

Ezen felül a hírek szerint második etappal folytatódó Visions anime néhány első évados sztorija is kap manga-adaptációkat az alábbiak szerint:

 

  • Kamome Shirahama (Witch Hat Atelier) a "The Elder" rövid történetet jegyzi, aki egyébként az animés sztorihoz rajzolt karakterdizájnokat, ez fog szerepelni majd a magazin júniusi kiadásában.

  • A Leia, az Alderaan hercegnője regény mangaváltozatát megalkotó Haruichi a "Lop and Ochō" sztorival jelentkezik a júliusi számban.

  • A fent említett A mandalóri manga-adaptációján dolgozó Yūsuke Ōsawa a "The Ninth Jedi" történetet veti papírra, ami augusztusban lesz olvasható.

  • Keisuke Sato (Little Witch Academia manga) mangaka pedig a "The Twins" történetet rajzolja meg, ami szeptemberben jelenik meg.

Swmanga

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo