Liam Neeson azt mondja, nem lesz többé Qui-Gon Jinn

obi_wan_kenobi_episode_6_qui_gon_jinn_liam_neeson.jpg

Liam Neeson 1999-ben csatlakozott a Star Wars univerzumához Qui-Gon Jinn életre keltésével. A most 70 éves ír színész a Baljós árnyak óta még néhányszor visszatért a szerepben, de csak szinkronhangként, így az elmúlt években hallhattuk A klónok háborúja és a Jedihistóriák animációs sorozatokban és a Skywalker korában is. Ténylegesen a Jedi-köpenyt az Obi-Wan Kenobi sorozatban vette fel újra, amikor egy perc erejéig feltűnt Erő-szellemként a címszereplő előtt.

Neeson az Obi-Wan Kenobi kapcsán ismét reflektorfénybe került a rajongók érdeklődése körében, és a Men's Health-nek adott interjújában mesélt további ambícióiról a messzi-messzi galaxisban. Arra a kérdése, hogy láthatjuk-e még a franchise-ban, határozott nemmel válaszolt, arra hivatkozva, hogy szerinte túltelített lett a Star Wars-sorozatok száma és már elvesztette a fonalat.

 

Jóllehet Liam Neeson korábban már megtréfálta a rajongókat még az Obi-Wan Kenobi előtt, hogy nem keresték meg Qui-Gonnal kapcsolatban, úgyhogy elképzelhető, hogy vissza fog kacsingatni a Star Wars-univerzum felé az Elrabolva széria sztárja. Mint ahogy Mark Hamill is 2020-ban jelentette be visszavonulását Luke Skywalker szerepét illetően a Twitteren, azóta segített életre kelteni a megfiatalított karaktert a Boba Fett könyve sorozatban, ami bár nem tekinthető teljes mértékben visszatérésnek, de annak sem, hogy teljesen hátat fordított volna Luke-nak.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo