Lehet élőszereplős karakter a Visions szereplőiből?

sw_visions.jpg

Szeptember végén debütált a Disney Pluson az első hivatalos Star Wars-anime, a Visions című antológia-sorozat. Noha maga a széria nem kánon, ez önmagában még nem zárja ki, hogy esetleg bizonyos karaktereit kanonizálják azzal, hogy más Star Wars-projektekben megjelennek.

James Waugh, a sorozat executive producere egy interjúban arról beszélt: elképzelhetőnek tartja, hogy lesz, akit élőszereplős változatban is láthatunk majd. "Azt gondolom, ez mindig lehetséges. Így is lehetne folytatni egyes történeteinket" - fogalmazott. Majd azt mondta: "Szeretnénk még jobban bemutatni ezeket a karaktereket más médiumok segítségével. Azt még őszintén szólva nem tudom, hogy élőszereplős formában, vagy akár animációban viszontláthaják-e a nézők ezeket a karaktereket."

Waugh egyébként egy másik alkalommal azt is egyértelművé tette, hogy ők szeretnének egy második évadot. Hogy ez elkészül-e végül, az még kérdőjeles. Mindenesetre az már biztos, hogy az egyik epizód, a "The Duel" (azaz "A párbaj") történetét a Ronin című könyvben folytatják.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo