Leállhat az Andor forgatása

andor_episode_3_cassian_luthen_social_featured.jpg

A hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkja miatt több produkció is leállt, az Andor ugyanakkor nem tartozott ezek közé (annak ellenére, hogy az író-showrunnere, Tony Gilroy szünetelteti a munkát). A napokban azonban a színészek szervezete is csatlakozott a sztrájkhoz, ami viszont már a hírek szerint a Star Wars-sorozat forgatására is hatással lehet.

Az Andor második, és egyben utolsó évadának forgatása 2022 novemberében kezdődött, és elvileg idén augusztus végéig tartana, de sajtóértesülések szerint hamarabb le fog állni a munka. Noha a sztrájk nem érinti az egész stábot (amelynek egy része angol, és nekik meg van tiltva az amerikaiak sztrájkjához való csatlakozás), ugyanakkor az amerikaiaknak le kell állniuk a munkával.

Korábbi hírek szerint a széria új részeinek elvileg 2024 nyarától kellene érkezniük, kérdés, hogy a forgatás befejezésének késleltetése mennyire hat ki a produkcióra. Egyelőre azt se lehet megjósolni, meddig húzódhat el a sztrájk. Amint lesz új információ, új fejlemény az ügyben, beszámolunk róla mi is.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 1460x684 A

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo