Láthatjuk még a jövőben Andor szerepében Diego Lunát?

andor_diego_luna.jpg

Noha eredetileg ötévadosra tervezték (hogy minden évad egy teljes évet öleljen fel), a Zsivány Egyes-előzménysorozat Andor végül is csak két évadból fog állni. A másodikat már ősszel elkezdik forgatni: Tony Gilroy showrunner egy friss nyilatkozatában elmondta, hogy novemberben látnak munkához, és a tervek szerint 2023 augusztusáig tart majd a forgatás.

Mivel az első évad esetében az utómunka nagyjából egy évig tartott a forgatást követően, a második (és egyben utolsó) évad leghamarabb 2024 őszén indulhat a Disney Pluson. Tehát még jó darabig várni kell majd rá.

A sorozat főszereplőjét játszó Diego Luna szintén nyilatkozott a szériával kapcsolatban, és ő pedig arról beszélt, hogy ha a második évaddal végeztek, akkor többé nem fog Cassian Andor bőrébe bújni.

Számomra ennyi volt. Ez egy gyönyörű utazás, így hogy itt van nekem 24 epizód, 24 rövidfilm, hogy elmeséljem, honnan jött Cassian és hogyan vált azzá az emberré, akivel a Zsivány Egyesben találkozunk

– fogalmazott. Majd ezt megerősítette arra a kérdésre válaszolva, hogy biztosan nem vállalna el esetleg még egy előzményfilmet/sorozatot, amely az Andor előtt játszódik.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo