Kiszivároghatott, mikor jöhet Filoni mozifilmje

filoni_mando.png

Az elképzelések szerint három filmmel tér vissza a mozikba a Star Wars a Skywalker kora után. A Star Wars Celebrationön egy Új Jedi Rend témájú filmet jelentettek be, ami a IX. rész után 15 évvel veszi fel a fonalat, aztán a Jedi Rend eredetét bemutatandó, a filmek előtt 25 ezer évvel játszódó alkotás is a palettán van (amely témával a Távoli csillagok című Legendák-regény már foglalkozott), illetve Dave Filoni egy, az úgynevezett Mandoverzumot lezáró mozival jelentkezik.

Azt rebesgetik, hogy 2025 végén a már egy ideje készülő "Rey Jedi akadémiája" film érkezne a mozikba, viszont még nincs hivatalos bemutatási dátuma. A The Hollywood Reporter pedig nemrégiben úgy értesült, hogy egy évvel később, azaz 2026 végén Dave Filoni filmje kerülne bemutatásra (ami azt is jelenti, hogy eszerint utoljára a Jedi-eredetfilm kerülhet a mozikbe). Erre több dolog adna alapot, először Kathleen Kennedy az IGN-nek adott interjúja, amiben arra utalt, hogy mire a film kijön, már 6-7 évnyi előkészítésre fog ráépülni, és ha azt vesszük, hogy A mandalóri első évada 2019-ben debütált, úgy kijönne a 2026-os év. Másodsorban James Cameron megjegyezte, hogy a szintén a Disney-hez tartozó Avatar 4. valószínűleg csúszni fog, és nem lesz bemutatva 2026 decemberében, így elképzelhető, hogy eggyel kevesebb nehézsúlyú ellenféllel kell megküzdenie a Mando-filmnek a jegypénztáraknál.

 

Ehhez jön az az érdekesség, hogy az Ahsoka sorozat nem csak egy évados lehet a közönség visszajelzésének függvényében, ez pedig azért lehet lényeges, mivel Filoni filmje A mandalórit (aminek negyedik évada is lesz), az egy szezonosra tervezett Skeleton Crew-t és az Ahsokát zárja le. Kérdéses, hogy ha lesz az Ahsokának második felvonása, az mennyiben befolyásolja a film bemutatási terveit, amennyiben a THR jelentése bizonyul igaznak.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo