Kijött a The Mandalorian előzetese és részletek a sorozatról

mandalorian-d23.jpg

Most már sokkal több mindent tudunk és láttunk a The Mandalorian élőszereplős sorozatból, aminek előzetesét magyar idő szerint hajnalban vetítették le a D23 rendezvény keretén belül. A panelen Pedro Pascal (A mandalori), Gina Carano (Cara Dune), Carl Weathers (Greef Carga), Giancarlo Esposito és Taika Waititi (IG-11) színészek vettek részt, valamint Favreau és Filoni rendezők mutatták be a trailert. Ezen kívül bejelentették, hogy Ming-Na Wen (A SHIELD ügynökei) is csatlakozott a sztárgárdához. A The Mandalorian november 12-én indul útjára kizárólag a Disney+ szolgáltatásainak keretein belül Amerikában. És íme a trailer (a sorozatról elhangzott részletek pedig a folytatásban!):

 

A panelen Favreau regélt a sorozatról: “Ez egy újfajta műsor, ami A Jedi visszatér után játszódik, egy forradalmat követően, miután mindenki befejezte a Birodalom halálának ünneplését. Viszont káosz uralkodik ezekben az időkben, mivel nincs központi kormányzás a galaxisban és olyan világgá degradálódik, ahol a régi szamuráj és western filmekhez hasonlóan pisztolyforgatók kószálnak, és az egyének saját biztonságukért harcolnak."

 

Továbbá még a D23 expó előtt a GMA mikrofonvégre kapta a sorozat atyját és felelős producerét, Jon Favreaut. Favreau leszögezte, hogy Boba Fett nem fog feltűnni a sorozatban, teljesen új karaktereket fog bemutatni. Azonban nem zárta ki az esetleges Easter Eggek felbukkanását.

 

Pár napja napvilágot látott pár, egész pontosan 4 Funko Pop! játékfigura: A címszereplő mandalori, Cara Dune, a droid IG-11 és az ugnaught Kuiil, akit Nick Nolte alakít majd a sorozatban. Korábban hírt is adtunk a droidról, hogy feltehetőleg A Birodalom visszavágban is feltűnt fejvadászról, IG-88-ról lesz szó, ám mint kiderült, új droidot ismerhetünk meg.

Mandalorian

Mandalorian2

Források: starwars.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo