Kiderült, miben lett volna más Lucas folytatástrilógiája

lucastrilogy.jpg

Nemrég mi is megírtuk, hogy a The Art of Star Wars: The Last Jedi című könyvből kiderült: George Lucas bizony hasonló sorsot szánt Luke-nak, mint amit a VIII. részben is láttunk. Pablo Hidalgo, aki ismerte Lucas eredeti elképzeléseit, a Twitteren osztotta meg, hogy mi az, amit a Star Wars szülőatyja talált ki:

Mint kiderült, mindig is az volt a terv, hogy Leia fia elárulja nagybátyját, átáll a Sötét Oldalra és megöli több tanulótársát, majd végül saját apját is. Ezután Luke ugyanúgy megtörten visszavonult volna, hogy végül Padawanjává fogadjon egy fiatal lányt, akinek sikerül őt kirángatnia a depressziójából.

Az alaptörténet tehát egyértelműen ugyanaz. A nagy különbség, hogy Lucas úgy képzelte, a fent leírtak mind a VII. részben szerepelnek. Ha tehát az ő terveit követték volna, akkor Az ébredő Erő alapvetően Ben bukásáról szólt volna, és abban láthattuk volna Rey képzését is. Abramsék azonban úgy döntöttek, hogy Han és Leia fiát már a Sötét Oldal képviselőjeként mutatják be, illetve Luke-ot csak a VIII. részben hozzák vissza.

Forrás: StarWarsNewsNet

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo