Kevin Feige megerősítette: Nem készül Star Wars-filmje

kevin_feige_.jpg

Réges-régen, még a Skywalker kora premierje előtt a Disney egyik vezetője bejelentette, hogy a Marvel Moziverzuma felett bábáskodó Kevin Feige egy Star Wars-filmet is készíteni fog. A projekt kapcsán (nem meglepő módon) az egyik Marvel-film írójának neve merült fel, aki arról beszélt, hogy családi sztorit tervez.

Aztán felröppent a pletyka, miszerint a filmötletet jegelik, majd a Lucasfilm elnöke azt is elmondta, hogy még nem látott konkrétumot Feigétől. Most magát Feigét is megkérdezték az állítólagos Star Wars-projektről. Egészen pontosan azt a kérdést kapta meg, hogy készül-e ez a film, amire ő (a részleteket nem kibontva) nemmel felelt. Ezzel megerősítést nyert, hogy a Marvel-fejestől nem kell Star Wars-mozifilmet várnunk.

Tavasszal egyébként hivatalosan is bejelentették, hogy a tervek szerint mi lesz az a három, messzi-messzi galaxisban játszódó film, amelyeket legközelebb a mozivásznon láthattunk (erről ebben a cikkünkben írtunk). Kérdéses viszont, hogy mi lesz a sorsa, mikor láthatjuk őket, hiszen az elmúlt években sok tervezett projektet beharangoztak már, amelyek közül kettő (Feige filmje és a Trónok harca-alkotóinak filmtrilógiája) biztosan nem valósul meg, egy harmadik filmterv, a Rogue Squadron pedig legfeljebb sorozattá átdolgozva láthat napvilágot.

Emellett van három további projekt, amelyek hivatalosan továbbra is tervben vannak, de egyelőre beláthatatlan, mikor valósulhatnak meg: Az utolsó Jediket készítő Rian Johnson különálló trilógiája, A Mandalórin is dolgozó Taika Waititi spinoffja, illetve az Shawn Levy (Free Guy) Star Wars-mozifilmje. Emellett az újabb hírek szerint a szintén régen beharangozott Lando-sorozatból végül is szintén film lesz majd.

Hagyatek Banner Uj 2000x1000 A

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo