Így kötik össze a Köztársaság Fénykora 1. és 3. fázisát

high_republic_comic_pic.png

Angolul idén ősszel indul A Köztársaság Fénykora kiadványsorozat harmadik fázisa, amelyhez már egy pár szinopszis is érkezett. Az újabb történetekkel ismét ugranak az időben, de ezúttal előre: míg a második fázissal visszaugrottak, hogy az első fázis előzményeit meséljék el, a harmadik fázis időben az első után fog játszódni. De nem egyből az első fázis eseményei után veszik fel a fonalat: a harmadik fázis fő cselekménye egy évvel később fog játszódni. Kapunk ugyanakkor egy kis bepillantást abba is, hogy mi történt ez alatt az egy év alatt, méghozzá egy rövid képregényszéria formájában.

A két fázis közt eltelő egy évben játszódó minisorozat címe Shadows of Starlight (azaz "A Csillagfény árnyai") lesz, írója pedig Charles Soule (Darth Vader, Kylo Ren felemelkedése, A Jedik fénye). Első kötete a harmadik fázis hivatalos elstartolása előtt egy hónappal, októberben érkezik majd meg. A szériában több ismerős karakter is visszatér: újra találkozhatnak az olvasók Avar Kriss-szel, Elzar Mannal és Bell Zettifarral, (A Jedik fénye hőseivel – képünkön).

Shadows Of Starlight Jedi
A képregényszéria első részének borítóját már közzé is tették:

Thr Shadows Of Starlight
Ennek a szériának a magyar megjelenésére még egy jó ideig várnunk kell, a hazai kiadás ugyanis egyelőre a Köztársaság Fénykora második fázisának elején tart: nemrég jelent meg annak első, A megtévesztés útja című kötete, és várhatóan nyártól folytatódik majd a Konvergenciával.

Darth Plagueis Maul Fekvo

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo