Kenobi-sorozat: Kiszivárgott vázlatok Vaderről

darth_vader_revenge_of_the_sith.jpg

Tavaly év decemberében több élőszereplős és animációs sorozattal egyetemben az Obi-Wan Kenobi produkció is téma volt. Kathleen Kennedy úgy harangozta be a sorozatot, hogy ez lesz az évszázad visszavágója, mivel a címszereplőt alakító Ewan McGregor mellett Hayden Christensen is visszatér Darth Vader bőrében. Persze annak lehetősége sem kizárható, hogy flashback jelenetekkel is fognak operálni, de mivel Kennedy szó szerint a Sith-nagyurat nevezte meg, Vaderként úgy lenne értelme visszahozni Christensent, ha láthatjuk is az összeégett arcát. Ilyenre volt példa a karakternél a Zsivány Egyesben, ahol egy bakta-tartályban ázott a Mustafar bolygón, csak ott egy bábuval oldották meg, míg fizikálisan Spencer Wilding és Daniel Naprous vette fel a fekete páncélt. Figyelem, a továbbiakban spoileres képek és leírások láthatóak és olvashatóak.

A starwarsnewsnet információi szerint egy ugyanilyen jelenetet vettek fel az áprilisban kezdődött Kenobi-sorozat forgatásán, egy valódi, a szériához készült koncepciós rajzot is mutattak róla. Emellett a díszletelemek között kiszúrt bakta-tartályról és magáról a légzőkészülékről is közöltek renderelt vázlatképeket. Itt felvetődik a kérdés, hogy ha nem a bábus verziót választják, akkor vajon láthatjuk-e Haydent a tartályon kívül, a sötét ruha nélkül.

 

Valamint az értesülések szerint a Titánok sorozat kellékesét, Andrew Speranzát is lehetett látni a forgatáson.

Vader 01

Tank WM

Mask WM

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo