Kell-e ismerni a Lázadókat, hogy megértsük az Ahsokát?

ahsoka_live_action_promo.png

A saját regény után most saját élőszereplős sorozatot is kap Anakin egykori tanítványa, Ahsoka Tano. Az előzetes és az eddigi információk alapján pedig az Ahsoka című széria lényegében a Star Wars: Lázadók animációs sorozat folytatásának tekinthető. Éppen ezért joggal merül fel a kérdés, vajon mennyire kell ismerni az előzményeket, hogy az újabb sorozat érthető legyen a néző számára.

A széria atyja, Dave Filoni nemrég egy interjúban megadta a választ: elmondása alapján azok is megérthetik és élvezhetik majd az Ahsokát, akik nem látták a Lázadókat.

"Ha csak a Lázadók 4. évadát nézed meg, akkor már képbe kerülsz. Ha azzal kezdesz, akkor már megérted, hogy itt arról van szó, hogy ezek a Lázadók egy zsarnok Birodalom ellen harcolnak, és ott lesz minden és mindenki, amire szükséged van [a történetből]. Persze az egész Lázadók sorozatot meg kellene néznie az embernek, de nem muszáj. Egyébként ha már a negyedik évadot látta valaki, akkor úgyis meg akarja majd nézni az egészet" – nyilatkozta Filoni, majd hozzátette:

Abban a tudatban írtam [az Ahsokát], hogy annak a nézői nem feltétlenül látták [a Lázadókat]; és persze én szeretném, ha azt is megnéznék, de nem szükséges".

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo