728x79_szukitshu_banner_001.jpg

IX. rész: Pletykák és kiszivárgott képek

Star_wars_episode_ix_logo.jpg

Több pletyka is szárnyra kapott az új trilógia utolsó részének történetével kapcsolatban, emellett pár kiszivárgott a karaktereiről - ezt mind a folytatásban találjátok (a cikk magától értetődően spoileres!).

A történettel kapcsolatban a következőket pletykálják:

- A filmnek állítólag lesz egy westernes beütése.

- A sztori központi eleme valaminek a keresése lesz, ami eldöntheti a háborút. Az egész egy versenyfutás lesz az idővel, hangulatában állítólag Az elveszett frigyláda fosztogatóit idézi. Időnként ezt a keresést nagyobb csatajelenetek szakítják meg - emiatt nagyon nagyszabású a forgatókönyv, még Star Wars-léptékkel mérve is.

- Landonak csak kevés szerepe lesz a filmben, csak ennyit fog csinálni, hogy egy ponton kisegíti a hősöket a keresésben.

- Finn és Poe a film nagy részében együtt harcolnak, majd egy ponton egy ismerős bolygón csatlakoznak Rey-hez és Kylohoz (!) - Kylo ugyanis összefog a hősökkel, miután valami olyan fenyegetés jelenik meg, ami rá is veszélyes (de ez nem jelenti az "átállását", és a többiek nem is bíznak benne)

- a Ren lovagok eddigi hiánya meg lesz magyarázva a filmben: ekkor térnek vissza a "The Beyond" (nagyjából "minden túli") néven emlegetett helyről. [Ez vagy az Ismeretlen Régiókra utal, hiszen a kánonban régóta téma, hogy innen jön valami fenyegetés, ami magyarázná, mitől fél Kylo; vagy az Utóhatás-trilógiában emlegetett "Acolytes of the Beyond" (a magyar fordításban "az Üresség Akolitusai") nevű Sötét Oldal-szektához kapcsolódik valami módon.]

- Kylonak lesznek saját, csak neki és a lovagjainak engedelmeskedő rohamosztagosai, vörös páncéllal, akiket "Sith Trooperek" néven emlegetnek a pletykákban (de ha lesznek is a filmben, nem biztos, hogy így hívják őket). Az ő funkciójuk minden bizonnyal az, hogy Kylo hatalmát biztosítsák a Hux-félékkel szemben.

És végül a képek:

Designs

Ami ezek közül érdekes:

- A "B" kép, amelyen egy olyan droid látható, amely BB-8 társa lesz (ketten együtt kb. olyanok lesznek, mint R2 és C-3PO)

- A "C" és az "E", amelyekről kiderül, hogy Richard E. Grant az Első Rend tisztjét játssza, míg Dominic Monaghan egy ellenálló

- Az "F" kép, amelyről azt spekulálják, hogy ő lehet az a személy, akit Kylo hátba szúrt Rey látomásában

- A "H" és az "I", amelyek Kylo új megjelenéséből adnak ízelítőt [megerősítve a korábbi pletykát, miszerint Kylo összeforrasztja régi maszkját]

Forrás: Making Star Wars / Star Wars News Net

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"Yeah, I know the song. We take what we are given. We must do what we must."
A Szerző cikkei

8 Hozzászólás

 • Attila2
  2019 febr 23 : 09:08
  Beküldte: Attila2

  Elsőre nem hangzanak rosszul,bár a maszk újbóli felvételét nem tartom jó ötletnek,hisz nem véletlenül vette le az előző részben.Egy új fenyegetés behozása így a fináléra,hát kicsit erőltetettnek tűnik és azt is le kell zárniuk.De én bizakodó vagyok.Én kíváncsi lennék erre a szektára.És hogy lesz-e szerepe a könyveknek amelyeket Rey magával vitt?Arra is kell egy indok,hogy miért nem ölte meg még Huxot.Persze ezeket érdemes fenntartásokkal kezelni.

  1 0
 • SonOfMurglak
  2019 febr 23 : 13:09
  Beküldte: SonOfMurglak

  egyesek a pletykákat úgy "rakták össze", azaz úgy gyúrtak belőlük egy sztorit, hogy a Beyond-ból a Ren lovagok úgy jönnek vissza, hogy Kylo ellen fordultak. talán találnak ott valami Sötét ereklyét amitől erősebbek lesznek vagy ilyesmi. és ezért segít a hősöknek Kylo mert ő is üldözött lesz.

  0 0
 • Attila2
  2019 febr 26 : 14:28
  Beküldte: Attila2

  Ez nem is egy rossz ötlet.

  1 0
 • Gyeze
  2019 febr 23 : 09:54
  Beküldte: Gyeze

  Szerintem jó ötlet, hogy a maszkot újra összerakja. Hiszen csak azért vette le és törte össze, mert Snoke úgymond kicikizte miatta. És hát ez az érzékeny szívű Kylonak nem tetszett 08 Most pedig ő a főnök, azt csinál amit akar 01
  Ez a titokzatos külső fenyegetés nekem tetszik, a Legendákban is nagyon felcsigázott, mikor egy-egy könyvben említést tettek róla.

  0 0
 • Attila2
  2019 febr 23 : 10:11
  Beküldte: Attila2

  Persze,ez jó ötlet,csak így az utolsó részre behozni elég nagy kockázat,hisz ki is kell bontani,emellett az eddigi szálakat is el kell varrni.

  1 0
 • Gyeze
  2019 febr 23 : 11:06
  Beküldte: Gyeze

  Én abban reménykedek, hogy majd a soron következő spinoffokban vagy az új trilógiákban bontakozik ki. Ezzel vezetnének fel egy teljesen új saga-t, amihez a Skywalkereknek nincs köze és mondjuk a IX. rész vége se lenne happy end 08

  0 0
 • Darth DNS
  2019 febr 24 : 13:52
  Beküldte: Darth DNS

  Ha ez a keresés dolog igaz, akkor tényleg lesz új McGuffin...

  0 0
 • Steery
  2019 márc 03 : 18:47
  Beküldte: Steery

  Ez az első SW film, amit egyáltalán nem várok és nem vagyok rá kíváncsi. A VII. és VIII. után valahogy nem tud érdekelni, mi következik...

  0 0

 • Goten56

  Star Wars IX. rész

  Hol tudtad megnézni? Már meg is jelent DVD-n? Ha elhúzódik a munkanél[tovább...]
  Írta: Goten56 1 hete
 • Steery

  Star Wars IX. rész

  Többször is alaposan megnéztem a Skywalker korát és megdöbbentő menny[tovább...]
  Írta: Steery 1 hete
 • Darth Law

  Képregények

  Szerintem nincs. Elég komoly melók vannak vele, és igazából nem nagyo[tovább...]
  Írta: Darth Law 1 hónapja
 • netboyszi

  Képregények

  Valahol vannak a neten star wars képregények rajongói fordításoban? A[tovább...]
  Írta: netboyszi 1 hónapja

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 11
 • Tagok: 0
 • Összes tag:492
 • Legújabb:shifty
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57