Itt vannak az első képkockák a Rebel Moonból

rebel_moon_pic__1.jpg

Idén december 22-én érkezik a Netflixre Zack Snyder (300, Az Igazság Ligája, A halottak hadserege) új filmje, a Rebel Moon ("Lázadó hold"), amelyből most a Streamingszolgáltató idei újdonságait beharangozó videóban láthatjuk az első részleteket.

A sci-fi a George Lucast is inspiráló Akira Kurosawa szamurájfilmjeiből merít, és az író-rendező eredetileg egy Star Wars-spinoffként képzelte el, de végül is nem a messzi-messzi galaxisban fog játszódni, hanem önálló filmként valósult meg (a későbbiekben pedig akár saját franchise is lehet belőle, a hírek szerint ugyanis már zöld utat kapott a folytatása).

A történet szerint egy, a galaxis szélén lévő békés kolónia veszélybe kerül a zsarnoki helytartó, Balisarius uralma alatt. Az elkeseredett telepesek elküldenek egy titokzatos múltú fiatal nőt, hogy a szomszédos bolygókról gyűjtsön harcosokat, akik segíthetnek nekik a küzdelmükben.

szereplőgárdában ott van Sofia Boutell (A múmia), Djimon Hounsou (King's Man: A kezdetek), Charlie Hunnam (Sons of Anarchy - Kemény motorosok), Ray Fisher (Az Igazság Ligája) és Doona Bae (Felhőatlasz) mellett a Főinkvizítort is életre keltő Rupert Friend (Homeland), Stuart Martin (A tolvajok hadserege), Corey Stoll (A hangya), Cary Elwes (Fűrész), Alfonso Herrera (Ozark), Michiel Huisman (A trónok harca) és Anthony Hopkins, akinek a hírek szerint csak a hangját halljuk majd (elvileg egy droidot fog megszólaltatni).

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo