Ismert arcokat hozhat vissza a következő Star Wars-film

sequel_trio_pic.jpg

Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnökasszonya tavasszal beszélt arról a Star Wars Celebrationön, hogy a következő, messzi-messzi galaxisban játszódó filmekkel a Skywalker-saga VII-VIII-IX. részeinek éráját céloznák be, azon belül is a Skywalker kora utáni időszakot. Egy riport szerint a Watchmen-sorozatot is jegyző író Damon Lindelof filmje amellett, hogy a IX. részt követően játszódik majd, a folytatástrilógiában megismert karaktereket is visszahozhat majd.

Az erről író The Hollywood Reporter ráadásul úgy értesült, hogy bár különálló filmben gondolkodnak, de ha sikeres lesz, akkor a későbbiekben arra épülő filmeket is készíthetnek majd (ez egyben azt is jelenti, hogy alapvetően nem trilógiákban elmesélt történeteket terveznek, hanem önmagukban is megálló történeteket akarnak elmesélni, azok esetleges folytatását/spinoffjait a sikertől teszik függővé).

Lindelof filmjéről nemrég megírták, hogy a Ms. Marvelen is dolgozó Oscar-díjas rendezőnő, Sharmeen Obaid-Chinoy forgathatja, ezt a THR is megerősítette, hozzátéve, hogy Lindelofhoz íróként csatlakozott Justin Britt-Gibson is, aki korábban a Guillermo del Toro-féle A kór című sorozaton és a Képmás című szérián is dolgozott.

Lindelof Chinoy Gibson

(Damon Lindelof, Sharmeen Obaid-Chinoy és Justin Britt-Gibson)

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo