Íme néhány kép a Rebel Moon című Snyder-filmből

rebel_moon.png

December 22-én érkezik a Netflix kínálatába Zack Snyder (300, Az Igazság LigájaA halottak hadserege) új sci-fi filmje, a Rebel Moon ("Lázadó hold"), amelyből korábban néhány képkockát már láthattunk a streamingszolgáltató egyik korábbi videójában, most pedig a Vanity Fairnek hála egy sor pillanatkép is érkezett belőle.

Mint azt korábban megírtuk, Snyder a George Lucast is inspiráló Akira Kurosawa szamurájfilmjeiből merített ehhez a munkájához, és eredetileg egy Star Wars-spinoffként képzelte el, de végül is nem a messzi-messzi galaxisban fog játszódni, hanem önálló filmként valósult meg (a későbbiekben pedig akár saját franchise is lehet belőle, a hírek szerint ugyanis már zöld utat kapott a folytatása).

A történet szerint egy, a galaxis szélén lévő békés kolónia veszélybe kerül a zsarnoki helytartó, Balisarius uralma alatt. Az elkeseredett telepesek elküldenek egy titokzatos múltú fiatal nőt, hogy a szomszédos bolygókról gyűjtsön harcosokat, akik segíthetnek nekik a küzdelmükben.

szereplők között ott van Sofia Boutell (A múmia), Djimon Hounsou (King's Man: A kezdetek), Charlie Hunnam (Sons of Anarchy – Kemény motorosok), Ray Fisher (Az Igazság Ligája) és Doona Bae (Felhőatlasz) mellett a Főinkvizítort is életre keltő Rupert Friend (Homeland), Stuart Martin (A tolvajok hadserege), Corey Stoll (A hangya), Cary Elwes (Fűrész), Alfonso Herrera (Ozark), Michiel Huisman (A trónok harca) és Anthony Hopkins, akinek a hírek szerint csak a hangját halljuk majd (elvileg egy droidot fog megszólaltatni).

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vanity Fair (@vanityfair) által megosztott bejegyzés


Thrawn Fekvo Banner

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo