Ilyen Star Wars-képregények érkeznek a Dark Horse-tól

hyperspace1_.jpg

Tavaly ősszel jelentették be, hogy több év kihagyás után a Dark Horse Comics is visszatér a Star Wars-kiadáshoz, most pedig már az is kiderült, hogy milyen, a messzi-messzi galaxisban játszódó képregénnyel indítanak.

Akik szeretnek időnként az eredeti trilógia érájától elkanyarodni, azok számára jó hír, hogy a Star Wars: Hyperspace Stories ("hiperűr történetek") című széria az összes korszakot érinteni fogj majd. Az antológiasorozaton több különböző író dolgozik majd, köztük a Mozgó célpont szerzője, Cecil Castelluci. Az első szám augusztus 10-én jelenik majd meg, ez a klónháború idején játszódik, az Amidala-Anakin-Obi-Wan-trióval a főszerepben.

Már borító is van hozzá:

Cover

B
Szintén antológia lesz a másik, most bejelentett képregényük: októberben érkezik majd a Tales from Vader’s Castle nyomdokain haladó, rémmeséket szállító Star Wars: Tales from the Rancor Pit ("Történetek a rankor-veremből"), méghozzá a Köztársaság Fénykora-projekt egyik írója, Cavan Scott (Viharfellegek, Félelem nélkül) tollából. Ez egy halloweeni különkiadás lesz, egy kötetes, három kis sztorival.

Íme az ehhez kiadott borító:

Cover

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo