Ilyen hosszúak lesznek Az akolitus epizódjai

indara.jpg

A nyáron egy újabb élőszereplős Star Wars-sorozat érkezik, a nézőit a messzi-messzi galaxis múltjába, a Köztársaság Fénykorába elkalauzoló The Acolyte (magyarul Az akolitus). Már egy ideje lehet tudni, hogy egy összesen 8 részes évaddal debütál a széria, most pedig az alkotója, Leslye Headland azt is felfedte, hogy milyen hosszú részekre számíthatunk.

Headland a Collidernek adott interjúban egy kérdésre válaszolva elmondta, hogy a sorozat epizódjai átlagosan 30-35 percesek, de előfordul 30 percnél rövidebb is, az évadzáró pedig hosszabb, 40 perces lesz. Azt is elmondta emellett, hogy olyan történetről van szó, amely jobban működik 8 részre osztva, mint egyben, vagyis ő nem egyetlen, "négyórás filmként" tekint az évadra.

Ami az egyes epizódok érkezését illeti, a premier dupla részes lesz, vagyis a sorozat június 4-ei debütálásakor érkezik az 1-2. epizód. Attól kezdve pedig hetente jön majd 1-1 rész: június 11-én a 3. epizód; június 18-án a 4. epizód; június 25-én az 5. epizód; július 2-án a 6. epizód; július 9-én a 7. epizód; és végül július 16-án a 8. epizóddal zárul az évad.

Az akolitusnak nemrég érkezett meg az előzetese, ezt itt nézhetitek meg, a főbb karaktereket pedig ebben a cikkünkben mutattuk be röviden.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo