Illusztrációs könyv érkezik a fénykardokról

star_wars_the_lightsaber_collection_1.jpg

A múlt heti online megtartott San Diego Comic Con keretében került leleplezésre a Star Wars: The Lightsaber Collection című képes és információs könyv a Star Wars franchise-ban fellelhető fénykardok leírásáról. Az illusztrációs könyvben a Skywalker sagából, a Lázadók és A klónok háborúja animációs sorozatokból, a képregényekből, regényekből és videojátékokból ismert kardokról lesz szemléltetés, színfalak mögötti információ egy kis karakterleírással vegyítve a viselőikről, mint például Ben Solo Jedi-fénykardja, Ezra Bridger sugárvető-kard hibridje, Darth Vader, Darth Maul, Obi-Wan Kenobi, Luke Skywalker, Leia Organa, Kylo Ren, Rey, Ahsoka Tano fénykardjai, valamint Mandalore titokzatos Sötétkardja, és A Köztársaság Fénykorában feltűnő, eddig sosem látott kard is debütálni fog.

A 156 oldalas, 27 dollárba kerülő album amerikai megjelenése 2020. október 20-ára várható az Insight Editions gondozásában, amit Daniel Wallace (A Jedi útja, Sithek könyve, Fejvadász kódex, Birodalmi kézikönyv, Lázadónapló – írta Ezra Bridger, Sabine - Egy lázadó vázlatai) írt, az illusztrátorok pedig Lukasz Liszko és Ryan Valle lesznek.

Skywalkersaber1 1

Skywalkersaber2 1

Ventresssaber1 1

Ventresssaber2 1

Yodasaber1 1

Yodasaber2 1

Windusaber1 1

Windusaber2 1

Ahsokasaber1 1

Ahsokasaber2 1

Maulsaber1 1

Maulsaber2 1

Maulsaber3 1

Frissítés: Időközben további három fénykardról is láthatunk előzetes képeket: Leia, a Második Nővér és Ben Solo fegyvereit is szemügyre vehetjük közelebből, utóbbi kardja dizájnban hasonlít a későbbi keresztvasas fénykardhoz.

Leiasaber1 2

Leiasaber2 1

SecondSistersaber1 1

SecondSistersaber2 1

Bensaber1 1

Bensaber2 1

Forrás:starwars.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo