Így állnak A Rossz Osztag 3. évadának munkálatai

bad_batch_still_.jpg

Tavasszal, a Star Wars Celebration alkalmával jelentették be, hogy jön A Rossz Osztag harmadik évada, amely egyben az animációs széria zárószezonja is lesz. Az azóta eltelt hónapokban azonban nem érkezett új hír vagy infómorzsa a sorozatról. Ezt a csendet törte meg most Jennifer Corbett forgatókönyvíró/executive producer, aki helyzetjelentést adott az új évadról.

Corbett a közösségi oldalára posztolt egy csoportképet, amelyen Brad Rau vezető rendező, David Collins hangzástervező és egy további stábtag mellett áll. Megjegyzésként pedig azt írta hozzá, hogy a fotón éppen A Rossz Osztag hangkeverésének befejezése alkalmából koccintanak.

Bár egyelőre nem történt hivatalos bejelentés, és azt is érdemes észben tartani, hogy a második évad premierje is csúszott az eredetileg kijelölt időponthoz képest, de ha már az munkálatok vége felé járnak, akkor nem túl vad feltételezés, ha azt mondjuk: úgy néz ki, 2024-es bemutatóra lehet számítani.

Azzal kapcsolatban, hogy tartalmát, történetét tekintve mit várhatunk az utolsó évadról, egyelőre nincsenek információnk. A beszámolók alapján a Celebrationön lejátszott előzetes is annyit fedett fel csak, hogy kik lesznek a visszatérő karakterek a főhősök mellett.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 1460x684 B

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo