Így ábrázolja a Jedi Rendet a The Acolyte sorozat

the_acolyte_bts.jpg

Mostanában elkezdtek szép lassan csöpögni az információk a Köztársaság Fénykora érában játszódó élőszereplős Star Wars-sorozat, a The Acolyte kapcsán. Így például kiderült, hogy legalább egy karakter révén kapcsolódni fog a könyvekhez és képregényekhez, és még A klónok háborúját is megidézi. Az egyik színész, aki nem Erő-érzékeny karaktert alakít, már megosztott néhány infót a szerepéről, emellett most megszólalt a széria egyik Jedije.

Charlie Barnett (Végtelen matrjoska), aki egy Jedi Lovagot alakít, a Collidernek adott interjúban dicsérte a történetet, amely szerinte kihangsúlyozza, hogy a dolgok komplikáltak és többrétegűek, a jó és a rossz sokszor attól függ, milyen szemmel közelítünk valamihez. Ennél még lényegesebb volt azon megállapítása, miszerint a The Acolyte alapvetően a rendfenntartás témáját járja körül [ez összecseng azzal, amit már korábban felfedtek, hogy a sztori egy nyomozással indul, ami végül sötét titkok felfedezéséhez vezet]. "Mi [a Jedik] hatalmunk csúcsán vagyunk, és a hatalom bonyolult dolog tud lenni" – fogalmazott a színész.

Charlie Barnett


Charlie Barnett


Korábban egyébként maga a sorozat alkotója is azt emelte ki a sorozat érdekességeként, hogy megfordítja a filmekben látott dinamikát, és a Jediket helyezi előnyösebb helyzetbe, míg a Sith-ek foglalják el azt az előnytelenebb pozíciót, ami az eddigiekben a Jediké volt.

(A borítóképen a két főszereplő, Amandla Stenberg és Lee Jung-jae, valamint a széria alkotója, Leslye Headland látható.)

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo