Hivatalos: Jön a Köztársaság Fénykora játék!

star_wars_eclipse_20_battle_32786233.jpg

Beigazolódtak a korábbi pletykák, tényleg Köztársaság Fénykora-játék van készülőben, tényleg a Quantic Dream stúdió jóvoltából és tényleg Star Wars: Eclipse lesz a címe!

 

A 2021-es The Game Awards keretein belül lett bejelentve hivatalosan a játék, és még egy hangulatos, gyönyörűszép (néhol Dűne-beütésű) trailert is kaptunk hozzá, olyan grafikákkal, mint azt megszokhattuk a The Old Republic előzeteseknél. A Star Wars: Eclipse egy eredeti történetet fog elmesélni a Baljós árnyak előtti időkből, vadonat új karaktereket vonultat fel, saját ösvényekkel, képességekkel és szerepekkel, a feltérképezetlen Külső Peremvidéken.

 

A leírás azt sugallja, hogy a jelenleg még korai fejlesztési fázisban lévő, akció-orientált játékban a karakterek kinézetének megszabására és életútjának egyes szakaszaiban döntésekre és befolyásolásra lesz lehetőség, amik kihatnak majd a cselekményre, mint például a The Old Republic MMORPG-játékban, és ez a Quantic Dream projektjeiben is jelen van.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo