Helyzetjelentés Shawn Levy Star Wars-filmprojektjéről

Shawn_Levy.png

Közel egy éve, tavaly ősszel adtunk hírt arról, hogy sajtóértesülések szerint Shawn Levy kanadai rendező (az Éjszaka a múzeumban-filmek, a Vasököl, a Free Guy és a Deadpool 3. direktora) is Star Wars-filmet készít, amit aztán később ő maga megerősített. Levy állítólagos projektje ugyanakkor nem volt ott a tavaszi Celebration alkalmával hivatalosan is bejelentett következő három Star Wars-mozifilm között, és újabb hír sem érkezett róla. Most maga a filmes nyilatkozott a projekttel kapcsolatban.

Levy a Collidernek adott interjúban azt mondta, hogy a közelmúltban már éppen el is kezdtek volna dolgozni a Star Wars-filmen, de akkor elkezdődött a hollywoodi forgatókönyvírók sztrájkja, ami meggátolta a munkát. A projekt tehát jelenleg áll, az amerikai filmiparral egyetemben, hiszen csak azután kezdhetnek dolgozni a forgatókönyvön, ha a tiltakozásoknak vége (és ez egyelőre beláthatatlan ideig így is marad, hiszen nem tudni, meddig folytatódik a sztrájk).

Az elmúlt évek kihagyása után a közeljövő nagyjából féltucatnyi új Star Wars-moziélménnyel kecsegtet. Levy filmje és a három tavasszal beharangozott mozifilm mellett ugyanis még várható egy Star Wars-film az Oscar-díjas új-zélandi rendezőtől, Taika Waitititől. Emellett az utóbbi időben felröppent, hogy A Mandalóri negyedik évada, illetve a tervezett élőszereplős Lando sorozat is mozifilmként valósulhat meg végül.

Hagyatek Banner Uj 2000x1000 A

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo