728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Han Solo-koncepciórajz a VII. részhez

hansolo-epvii.png

Christian Alzmann, aki a dizájnerek munkáját felügyeli a Lucasfilmnél, megosztott egy koncepciórajzot az Instagramon, amelyen azt láthatjuk, hogyan képzelték el eredetileg Han megjelenését Az ébredő Erőben. Nem csak a megjelenése különbözik drasztikusan attól, amit a filmbeli kinézetétől, de úgy tűnik, az eredeti elképzelések szerint egészen más közegben találkoztunk volna vele (Alzmann megjegyzése szerint a képen azt láthatjuk, amint Han mindenkit az asztal alá iszik, tehát nem megölte a két idegent).

Nektek hogy tetszik ez a koncepciórajz? Jobb lett volna, ha így néz ki Han a filmben, vagy inkább annak örültök, hogy elvetették ezt az elképzelést? Véleményeteket a VII. résznek szentelt fórumon és HoloNet nevű Facebook-csoportunkban is megírhatjátok.

TFA
Forrás: JediNews

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

3 Hozzászólás

 • Pablito
  2019 jan 28 : 19:24
  Beküldte: Pablito

  Egy fokkal "badass"-ebb lett volna, nekem túlzottan leharcoltnak, öregesnek tűnt a filmbéli változat.

  2 0
 • TomeKK
  2019 jan 28 : 23:04
  Beküldte: TomeKK

  Azért valahol érthető is az öreg Han viselkedése. A fia valszeg utálja őt és áttért a rossz oldalra, Leiaval is megromlott a kapcsolata és hát így megöregedni, nem valami szép. Sztem Kylo után az öreg Han volt a leghitelesebb karakter. Amúgy is Ford, a Blade Runner 2049-ben szintén megöregedett Deckardja is egy "öreg piás" lett.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 jan 29 : 01:10
  Beküldte: SonOfMurglak

  valóban, ez inkább badass lett volna. de nekem igazából azért tetszett volna, mert ez jobban különbözött volna az OT-s kinézetétől. végül is a filmben így kb ugyanúgy nézett ki, mint anno, csak öregen...

  0 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 8
 • Tagok: 1
 • Összes tag:498
 • Legújabb:BaniKing
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57