hagyatek_banner_1460x342_a.png

Hamill megválaszolta a NAGY kérdést

luke_milk_.jpg

Mark Hamill, a Star Wars egyik legnagyobb mókamestere mostanában kifejezetten aktív a közösségi platformokon. Legutóbb nem bírta ki, hogy egy régészeti felfedezéshez ne szóljon hozzá valami frappánsat, amivel ellopta az egész show-t az esemény fényében. Most egy vita végére tett pontot a Star Wars egyik gasztronómiai kérdésével kapcsolatban: melyik ízlett neki jobban, a kék, avagy a zöld tej?

 

Az Egy új remény című filmben Luke Skywalker a Lars család asztalánál kóstolgatta a színes, banthából nyert nedűt, míg Az utolsó Jedikben az isten háta mögötti Ahch-To bolygó szent szigetén maga fejte meg a thala-szirént, ami zöld tejet adott. A Twitteren a 69 éves színész megosztotta követőivel, hogy míg az előbbi tartós tej volt, ami nem igényelt hűtést, meleg volt, édes és ráadásul olajos, Az utolsó Jedikben ivott ital növényi alapú, színezett kókuszlé volt, ízre finom, hűsítő és felfrissítő hatású. Az emojik alapján Hamill a sziréntejre tette le a voksát.



Kíváncsian várjuk, mi lesz Mr. Hamill újabb felfedezése és tabudöntése!

Cimkék: Nincs

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo