Hamarosan beszerezhetőek lesznek az árucikkek a The Mandalorian sztárjáról

BABY-YODA-MERCHANDISE.jpeg.jpg

Eddig két epizódot láthattunk a The Mandalorian első élőszereplős SW-sorozatból (plusz ma érkezik a harmadik epizód), de az eddigi reakciók alapján szinte borítékolható a széria sikere. A Disney+-t elérő országokban (kezdéskor az USA, Kanada, Hollandia, majd egy hét múlva Ausztrália, Új-Zéland és Puerto Rico) az applikációt az első nap több mint 3,2 millió alkalommal töltötték le és rögtön átlépte a 10 milliós előfizetői számot. Az interneten pedig sorra születnek a meme-ek és a pozitív visszajelzések, a fan teóriák, legtöbb esetben az első rész végén felbukkant meglepetésre, a rajongók között a "Bébi Yoda" néven elhíresült lényre fókuszálva.

A kis zöld teremtményt imádók számára van egy jó hírünk, ugyanis a CNBC értesülései szerint hamarosan kaphatóak lesznek a vele kapcsolatos merchandise árucikkek, sőt, az Amazon.com-on már elérhető két póló, az egyik 22,99, míg a másik 25,99 dollárért szerezhető be.

 

A Gyermek a műsor indításáig nem szerepelt a nyilvános marketing- és merchandise-listán, hiszen a showrunner, valamint az első évad első és ötödik részének rendezője, Jon Favreau és Dave Filoni egészen érthető okokból nem akarták előre lelőni a poént.

 

Belső információs értesülések szerint a további ruházati és kiegészítő termékek, amiken az eddig név nélküli, Yoda fajába tartozó egyed látható, hamarosan elérhető lesz az Amazon, a Zazzle, a Target, a Kohl’s, a Macy’s, a Hot Topic és a Box Lunch cégeken keresztül, legkorábban pénteken (ezen a héten). Az egyéb termékek az ünnepek előtt szintén megérkeznek a Disney Store-ba, a ShopDisney-be és a Disney Parkokba. Ezen kívül a hetekben előrendelhetőek lesznek a játékok és plüssök is, ám bizonytalan, mikor szállítják ki őket.

Shirts

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo